Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

04.10.2021 16:07

У приміщенні Регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях відбулася бізнес зустріч на тему: " Спрощений механізм приватизації державного майна України, як шлях до вдалої інвестиції. Інвестиційне меню

615afd1b5b4bb__e2b552fb816961e8a321191d2a52367f.jpg

Спікером заходу був начальник Регіонального Відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях Андрій Маркевич.

Бізнес зустріч була спрямована на залучення малого та середнього бізнесу для розгляду об'єктів державної власності, як перспекти вдалого інвестування. Зокрема розширення вже існуючих центрів з надання косметологічних послуг, послуг пов'язаних з лікуванням та оздоровленням а також у сфері виробництва продуктів харчування тощо.

Спікер покроково розповів про процес приватизації того чи іншого об'єкту, виставленого на аукціон, наголосив на зручності користуванням сайту https://privatization.gov.ua/

Зокрема, доповідач підкреслив, що кінцева мета процесів приватизації державного майна – є розвиток економіки країни через інвестиції, які надходять до бюджету у результаті проведення відкритих електронних аукціонів. Також зупинився на найбільш цікавих об’єктах регіону, які внесені до переліків об’єктів, що підлягають приватизації.

ФДМУ у Вінницькій області.

#ПрозораПриватизація

#ТульчинськаРДА