Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

19.02.2024 14:30

Йому назавжди 25…

65d34b31e291c__FB_IMG_1708345925431.jpg

Кожна війна має своїх Героїв та, на жаль, забирає найкращих та найвідважніших…

З великим смутком і скорботою повідомляємо про непоправну втрату справжнього Героя, воїна  Варушечкіна Владислава Миколайовича, жителя с.Вовчок.

Матрос Варушечкін Владислав Миколайович був гранатометником 3 відділення морської піхоти 1 роти морської піхоти. Відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну її свободу і незалежність  10 лютого 2024 року внаслідок підриву на міні під час виконання бойових завдань  поблизу населеного пункту Кринки, Херсонської, загинув.

Владислав народився 13 червня 1998 р. в с.Вовчок. Тут виріс, здобув середню освіту. Він був товариський, працьовитий, любив порядок, ніколи не цурався жодної роботи. Мав багато друзів,  вірив у нашу Перемогу.

Немає прощення російським агресорам за горе, яке вони принесли на нашу українську землю. Немає в світі сили, яка могла б затамувати невгамовний біль, що пронизує серця українців, які оплакують своїх рідних, що загинули в цій страшній війні.

У цю гірку мить висловлюємо щирі співчуття сім'ї, родичам, близьким, друзям та побратимам з приводу смерті Владислава Миколайовича та схиляємо голови у глибокій скорботі разом з Вами.

 

Вічна пам’ять тобі, Герою!  Царство Небесне і вічний спокій…

 

Про час зустрічі нашого Захисника та чин похорону повідомимо згодом.