Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

01.10.2021 14:22

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ Брацлавської територіальної громади! Долучайтесь до подання пропозицій та впливайте на бюджет своєї громади!

617bdcfa4b7e4__prevyu-byudzhet.jpg

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ

Брацлавської територіальної громади!

            В Брацлавській селищній раді розпочато процес формування проєкту бюджету на 2022 рік.  Ви можете вплинути на місцеву бюджетну політику. Все що вам необхідно для цього, надати свою пропозицію, яким чином повинні бути скеровані бюджетні кошти в наступному році.

          Діапазон пропозицій до бюджету може бути широкий - ремонт дороги, встановлення освітлення чи дитячого майданчика на конкретній вулиці чи дворі, організація тематичного фестивалю для туристів, проведення заходів з популяризації енергозбереження тощо.

          Головне - щоб надана пропозиція чи проєкт були в межах повноважень селищної влади, чітко та конкретно сформульовані.

Бланк пропозиції до бюджету на 2022 рік  можна скачати на офіційному сайті Брацлавської ТГ посиланням: https://bratslav-rada.gov.ua/

          Пропозиції просимо надавати  до Брацлавської селищної ради за адресою: смт. Брацлав, вул.. Незалежності, 28, або надсилати в сканованому вигляді на електронну пошту brarada@ukr.net   з поміткою «Бюджет 2022»  в термін до 10 листопада 2021 року.

          Всі зібрані пропозиції будуть опрацьовані  та передані на розгляд постійних комісій селищної ради.

Бланк пропозицій

https://docs.google.com/document/d/1d26KL58V1khas8zdEBXqQHlqK32ZQfUo/edit