Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

29.02.2024 10:06

Не встигла наша громада оговтатися від втрати, як надійшла ще одна сумна звістка...

65e0903825097__Зображення-WhatsApp-дата_-2024-02-29-о-11.23.13_b57997da.jpg

Не встигла наша громада оговтатися від втрати, як надійшла ще одна сумна звістка...

Наші відважні оборонці гинуть не завжди на полі бою, та від цього не менш боляче. Внаслідок хвороби помер військовослужбовець, житель смт Брацлав – Куций Сергій Сергійович.

Сергій Сергійович народився,  02 вересня 1965 року в с. Гриненки. Після закінчення Брацлавської школи вступив на навчання до Брацлавського сільськогосподарського технікуму. Далі строкова служба в армії. У 1993 році закінчив  Інститут підготовки кадрів СБУ. До 2001 року працював на оперативних посадах в СБУ.

З початком АТО на території Донецької та Луганської областей намагався вступити до лав ЗСУ, але через стан здоров’я його рапорт був відхилений.

В 2020 році Сергій Куций долучився до добровольчого підрозділу, який діяв на території Луганської області, там і зустрів повномасштабну агресію російської федерації. Призваний на військову службу з 17 березня 2022 року. Приймав участь в обороні Києва, в бойових діях під Лиманом та на Запорізькому напрямку. Служив спеціалістом другого відділення військової частини у званні капітан.

На жаль, доля відміряла захиснику України лише 58 років… Та своє життя він прожив гідно, значна частина якого була пов’язана служінню Батьківщині.

Наш земляк ніколи не здавався, не пасував перед труднощами, не ховався за спинами побратимів, мужньо захищав кордони від ворога. Але підступна хвороба, перекресливши усі його плани та мрії, 27 лютого 2024 року забрала життя Захисника.

Брацлавська селищна рада висловлює щирі співчуття родині та близьким з приводу непоправної втрати рідної людини. Сумуємо та розділяємо Ваше горе.

Вічна і світла пам’ять Захиснику!