Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

02.03.2024 10:45

Смута у серці та сльози на очах…

65e58b7ddea88__pixeleap_1709381048303.JPEG

Болюча туга полонить наші душі, бо чисельність загиблих оборонців не спиняється… Війна не має жалю ні до бійців, ні до тих, хто очікує повернення своїх рідних і близьких із поля бою.

Знову трагічна звістка прийшла у Брацлавську громаду - жорстока війна забрала ще одне життя. Ще одна душа воїна поповнила Небесне військо.

Відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов'язок в бою за Україну, її свободу і незалежність.

10 лютого 2024 року внаслідок артилерійського обстрілу в н.п. Кліщіївка, Бахмутського р-н., Донецької області, загинув - Стрільчук Валерій Віталійович, 07 березня 1977 року народження, житель с.Коржівка.

Брацлавська селищна рада висловлює щирі слова співчуття старості Бугаківського старостинського округу Людмилі Андрущак в зв'язку із загибеллю брата -Героя. Розділяємо біль вашої втрати та сумуємо разом з вами.

Кожний загиблий воїн - це болючий шрам для всіх нас. Вічна слава Героям, відважним Захисникам, які тепер з небес будуть охороняти наш мир і спокій! 

Вічна слава Валерію Віталійовичу!

Він назавжди залишиться в нашій пам’яті!