Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

26.03.2024 10:00

Шановні Нацгвардійці! Бойові солдати та офіцери! Ветерани!

6602c7de0255e__saiyt_Z_Dnem_Nac_gvardii_Ukrainy_2019.jpg

26 березня наша Держава відзначає національне свято – День Національної гвардії України! Щиро вітаємо усіх військовослужбовців, добровольців і патріотів, які у лавах Національної гвардії України стали на захист народу, цілісності і суверенітету нашої Держави.

У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм. Адже історія Української Національної гвардії – це історія українського духу, українського патріотизму та захисту Батьківщини.
Відновлена у березні 2014 року Національна гвардія показала, що «дух гвардійця» не можна знищити, не можна забути. Саме бійці Національної гвардії та добровольчих батальйонів у її складі одними з перших ступили у бій проти російського агресора. Завдяки мужності та жертовності гвардійців, від рядового і до полковника і генерала, вдалося зупинити агресора.

У цей День кожен з нас має віддати шану всім героям-гвардійцям, які віддали своє життя за Україну. У нашій пам’яті назавжди залишаться імена кожного військовослужбовця Національної гвардії, які загинули за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність.

Щиро бажаємо всім воїнам Національної гвардії міцного здоров’я, успіхів у військовій справі, щастя Вам, Вашим рідним та близьким!
Слава Україні!

 

З повагою

селищний голова Микола Кобринчук, виконавчий комітет та депутатський корпус Брацлавської селищної ради.