Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

15.11.2021 14:40

COVID-19: загроза, якій можна протистояти

619256130d53d__IAEA_3.jpg

Епідеміологічна ситуація, пов’язана з розповсюдженням коронавірусної інфекції, викликає велике занепокоєння й становить серйозну загрозу здоров’ю та життю наших громадян.  

У COVID-19 немає вихідних, йому байдуже на вік, посади, соціальне становище. Він немає жалю до людей літнього віку, дітей та молоді. Діє швидко та небезпечно. Проте йому можна протистояти за допомогою щеплення. Щеплення та дотримання вимог епідрежиму суттєво зменшують ризики.

Аналізуючи загальний стан справ в районі, голову райдержадміністрації Олександра Гаврилюка цікавило як організована робота з вакцинування у вихідні дні. Так, 13 листопада, без попередження, посадовець здійснив перевірку пункту вакцинації в с. Городківка, який розміщено за адресою вул. Бузкова, 1.

Завітавши на пункт вакцинації, очільник району пересвідчився, що пункт працює, на прийомі присутні городківчани, які виявили бажання щепитися.

Поспілкувавшись із медиками Олександр Анатолійович зауважив, що належним чином організована інформаційна кампанія в громаді збільшить кількість людей, які вакцинуються. Переконання, діалог і факти – чинники, які є союзниками медиків в питаннях вакцинування.

#Вакцинація

#ТульчинськаРДА

6192560fd2772.jpg 6192560fdc1f2.jpg