Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

15.11.2021 16:02

Вакцинуйся, збережи своє життя

619269520d188__IAEA_15.jpg

Реальна загроза поруч – про це свідчать статистичні дані медичних закладів району. Серед тих, у кого виявлено захворювання, – люди різного віку. При цьому очевидна тенденція: коронавірусна хвороба перш за все становить загрозу для тих, хто не вакцинувався. Під удар потрапляють люди у віці та ті, хто має хронічні  хвороби.

Зростання рівня захворюваності на COVID-19  є викликом, подолання якого залежить від багатьох чинників. Серед них на одному з перших місць – відповідальність кожної людини за дотримання правил епідеміологічної безпеки, свідомого ставлення до вакцинації, яка була і залишається на сьогодні ефективним засобом, що формує  імунітет до COVID-19, а відтак рятує від тяжкого перебігу хвороби та смерті.

За дорученням керівника району, заступник голови районної державної адміністрації Михайло Мурга, 13 листопада 2021 року,  здійснив вибіркову перевірку пунктів вакцинації в Томашпільській громаді.

Ним були проінспектовані пункти щеплення в смт.Томашпіль, с. Комаргород,  селах Гнатків,  Рожнятівка та центр вакцинації на базі Томашпільської амбулаторії ЗПСМ.

В період з 13 по 14 листопада загальна кількість вакцинованих по Томашпільській громаді складає лише 77 осіб.

Кожен із перевірених пунктів щеплення був відкритий для всіх бажаючих щепитись, але явка відвідувачів на кожному з них низькою.

Михайло Анатолійович вислухав медиків щодо методики проведення  вакцинальної кампанії проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARSCoV-2 та наголосив, що мешканцям потрібно постійно наголошувати на якості і безпечності вакцин. Розвінчувати міфи, які сіють серед населення антивакцинатори, бути  свідомі та берегти себе, адже вакцинація — це єдиний та ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.

 #Вакцинація

#ТульчинськаРДА

6192694e3a216.jpg 6192694e3daaf.jpg 6192694f0bbe3.jpg