Логотип

Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

06.10.2024 15:11

Щиро вітаємо з Днем працівників освіти!

16f62b61-3a76-4cfd-aa19-e3fed40ee7f7.png

Сьогодні хочемо привітати з професійним святом, з Днем працівників освіти, усіх, хто причетний до цієї благородної справи!

Учитель - одна з найпопулярніших і, водночас, найскладніших професій. 

Ваша праця завжди була нелегкою, а кілька років поспіль щодня ви складаєте справжні іспити на витримку, терпіння, подолання труднощів. Вам вдається здійснювати освітній процес між сигналами повітряних тривог, перевіряти учнівські роботи у проміжках, коли є електропостачання. 

Змішане навчання чи у онлайн форматі – це важко, не та віддача, мало живого спілкування з учнями, не всі на зв’язку, різні можливості, навантаження… Але ви – професіонали! Ви гідно справляєтеся з будь-якими викликами! 

В цей день, шановні освітяни, від щирого серця кажемо вам велике спасибі за безцінну працю і старання, за добре, щире серце, за вашу завзятість і незламний оптимізм. Ви - той маяк, який допомагає учням не загубитися у величезній країні науки і веде їх за собою второваною дорогою. Ви допомагаєте своїм учням знайти місце в суспільстві, обрати професію, обрати свій життєвий шлях.

Бажаємо вам оригінальних ідей і блискучих успіхів, удачі в усіх починаннях і справах! Сил вам, терпіння, розвитку, вдячних дітей та сонячних днів!

 

З повагою

селищний голова Микола Кобринчук, виконавчий комітет та депутатський корпус Брацлавської селищної ради.