Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

22.03.2022 15:18

Кожного дня світова підтримка України стає ще міцнішою!

6239b1405df2d__5210e41497a4aae9f2150c4f5ccfeb49.jpg

 Стартував новий сезон у мегапопулярній онлайн грі Fortnite, і розробник Epic планує пожертвувати всі свої доходи за перші два тижні на гуманітарну допомогу Україні.

 Голлівудська зірка Джуліанна Мур випустила шапки у кольорах українського прапора у колаборації з дизайнером Алессандрою Бруніальті. Усі кошти, отримані з продажу, будуть спрямовані на допомогу Україні.???????? Вчора пройшли мітинги в підтримку України в багатьох містах світу! Зокрема в Гамбурзі, Єревані та Нью-Йорку. А в Бреліні російський співак Борис Гребенщиков заспівав на акції щодо підтримки нашої країни. Також іспанський актор Хав'єр Бардем, володар премії Оскар та десятки інших нагород підтримав Україну – він прийшов на протест перед посольством росії у Мадриді.

???????? Дівчинка з Японії, яка дуже переживає за долю України, написала нам листа! Ми обов’язково зробимо світ мирним!

?? Папа Римський Франциск написав антивоєнний пост у Твіттері українською.

???? Новонародженого носорога в зоопарку Safari Park Dv?r Králové міста Двур-Кралове-над-Лабою (Чехія) назвали Києвом, на честь українських героїв.

???? Американська актриса Хілларі Дафф засудила путіна за військову операцію в Україні: «Проклятий путін. Сподіваюся, що його існування таке – самотній, закатований, порожній. Гроші не роблять людей щасливими. Це може полегшити твоє життя, але моя єдина надія, з Божої ласки, що його життя жалюгідне».

І на останок. Кривавий диктатор вже не зможе купувати куртку за півтора мільйона рублів, адже група компаній LVMH, якій належить бренд Lori Piana, припинила постачання продукції в мордор.

Слава Україні! ????????