Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

06.04.2022 11:39

Увага!! Важлива інформація для жителів громади!

624d297f7a6e5__alert.jpg

Шановні жителі громади!

Зараз ми переживаємо нелегкі часи, але обов'язково вистоїмо. Перемога буде за нами! Для цього нам необхідно бути сильними, а сила наша в єднанні та згуртованості. Згуртована громада і країна в цілому – це запорука нашої перемоги! Зараз ми не маємо права ні на чвари, ні на конфлікти, коли нашу землю паплюжить ворог. Якщо виникає якась проблема - давайте будемо вирішувати її одразу, не роздуваючи до світового масштабу та ображаючи один одного, адже це на руку нашому справжньому ворогу. Задумаймось про це! Кожним своїм вчинком ми РАЗОМ маємо наблизити ПЕРЕМОГУ! Адже, все буде УКРАЇНА!

10.03.2022 року Брацлавська селищна територіальна громада отримала гуманітарну допомогу від наших містечок-партнерів з Польщі. Це продукти харчування, засоби гігієни, одяг, ковдри, подушки, пледи, постільна білизна, пральна машина та ліки.

Ліки були передані до КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Брацлавської селищної ради для надання медичної допомоги.

Решту допомоги було розподілено між пунктами, де ми розміщували біженців з районів збройних конфліктів, які проїжджали транзитом через нашу громаду. З початку військової агресії російської федерації проти України - це більше 600 осіб. Працівники закладів та жителі населених пунктів, де зупинялись біженці, докладали максимум зусиль в забезпеченні харчування та облаштування людей на ночівлю. До збору гуманітарної допомоги долучались і жителі громади, які приносили і одяг, і постільну білизну, і продукти харчування, і кошти для забезпечення потреб. 

Коли постало питання збору гуманітарної допомоги для жителів Харківської та Київської областей, що проживають на території, де ведуться бойові дії, силами нашої громади було зібрано та передано близько 7 тон продуктів харчування, завдяки співпраці з сім’єю наших волонтерів Ольги та Максима Кривди, які власним транспортом збирали по населених пунктах та доставляли до місця відправки адресатам.  

Всі внутрішньо переміщені особи, які зареєструвались та проживають на території громади, в разі потреби, можуть звертатись за гуманітарною допомогою (тільки ОДЯГ та ЗАСОБИ ГІГІЄНИ) в Брацлавський ліцей №1, щоденно з 9.00 до 16.00 год.

На сьогоднішній день шукаємо шляхи вирішення реальної проблеми - наявності продуктів харчування для внутрішньо переміщених осіб, які проживають в нашій громаді. 

Всім бажаючим долучитись до збору гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, які проживають в нашій громаді ПОВІДОМЛЯЄМО: 

Збір продуктів харчування проводиться в приміщенні Брацлавського ЗДО «Ромашка» (центральний вхід ліворуч). 

понеділок-п’ятниця з 8.00-17.00;

субота-неділя з 8.00-13.00

Не забуваймо, що не все і не про все можна писати в соцмережах! Тримаймося – разом ми Сила! Слава Україні!!!