Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

10.03.2023 14:27

Жорстока, кровопролитна війна продовжує забирати життя найкращих синів та доньок України

640b22da794de__IMG-b7926f9b2f2f1eab25d82571148bfaff-V-(1).jpg

Брацлавську громаду сколихнула чергова страшна звістка. Під час виконання військового обов’язку із захисту України, в боротьбі за незалежність та свободу нашої держави від російських окупантів, перестало битися серце нашого Захисника Лівандовського Віктора  Миколайовича, 21 лютого 1969 року народження, жителя с.Зяньківці.

Сержант Лівандовський Віктор Миколайович був стрілець - помічник гранатометника 2 мотопіхотного відділення 3 мотопіхотної взводу 1 мотопіхотної роти, призваний Тульчинським РТЦК та СП 28.02.2022 року.

07.03.2023 року поблизу н.п. Первомайське, внаслідок штурмових дій противника наш Захисник загинув.

Його загибель – це непоправна втрата не тільки для нашої громади, але і для України. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким та друзям загиблого.

Сумуємо разом із Вами. Низько схиляємо голови у глибокій скорботі. Нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Герої не вмирають! Вони продовжують жити в наших серцях, та пам`яті, а згодом їхні імена викарбуються в історії України.
Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

Царство небесне Герою!

 

Про дату прибуття тіла загиблого Героя на рідну землю, дату поховання повідомлятимемо додатково.