Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

26.04.2023 11:36

Служба у справах дітей Брацлавської селищної ради шукає патронатних вихователів!

6448e366b2e2a__patron.jpg

Для роботи патронатними вихователями шукаємо сім’ї, які готові в своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту. Вам гарантовано: заробітна плата, кошти на виховання дитини, комплексна професійна підтримка.

Якщо Ви проживаєте на території Брацлавської ТГ і любите працювати з дітьми, пропонуємо нову роботу – сімейний патронат.

Перевага сімейного патронату в тому, що він спрямований на захист дітей, які ще не набули статусу сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування. Одна з найголовніших переваг цього проєкту у тому, що він мобільний: протягом доби можна влаштувати дитину в сім’ю.

Патронатний вихователь – це особа, яка за участі інших членів сім’ї надає послуги з догляду, виховання та реабілітації дитини у своїй сім’ї. Помічник патронатного вихователя – його чоловік/дружина чи інший дорослий член його сім’ї

    Патронатним вихователем може бути:

  • громадянин України, який має досвід виховання дитини, відповідні житлові умови для надання послуг з догляду, виховання та реабілітації дитини у своєму помешканні:

  • перебувати у зареєстрованому шлюбі:

  • пройшов курси спеціальної підготовки та інші вимоги, визначені у чинному законодавстві.

Якщо Ви небайдужі та маєте бажання створити патронатну родину, звертайтеся за тел. 0965619203 

 

ЧЕКАЄМО НА ВАС!