Логотип

Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

19.07.2021 10:36

Увага! Конкурс!

default-for-import.jpg

    Брацлавська селищна рада оголошує про початок формування  конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КНП «Центр первинної медико - санітарної допомоги» Брацлавської селищної ради.

   Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до Брацлавської селищної ради  протягом 15 днів з моменту оприлюднення оголошення.

До складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:

представники Брацлавської селищної ради;

представники трудового колективу відповідного закладу, обрані на загальних зборах трудового колективу;

представники галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.

Галузеві професійні спілки, громадські об’єднання у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності подають по чотири кандидатури Брацлавській селищній раді, яка визначає представників до складу конкурсної комісії з таких кандидатур та/або з переліку незалежних експертів у сфері охорони здоров’я у кількості, рівній кількості представників Брацлавської селищної ради.