Логотип

Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

14.11.2023 14:26

Ще один Герой повертається із війни до рідного дому на щиті…

655368e8c7fa4__копайлов.jpg

Щоразу, коли надходять чорні новини із фронту, важко підібрати слова, щоб підтримати родину, в яку увірвалось горе. Брацлавська територіальна громада сьогодні знову у скорботі… Захищаючи Україну загинув 32 – річний Копайлов Микола Васильович, 16 травня 1991 року народження, житель смт Брацлав.

Солдат Копайлов Микола Васильович, служив навідником 1 відділення кулеметного  взводу 3 стрілецької роти, відданий військовій присязі на вірність Українського народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, 10.11.2023 року під час безпосереднього бойового зіткнення з ворогом в районі н.п. Невське Луганської області, загинув.

Уся Брацлавська громада низько схиляє голову в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Героя та висловлює найщиріші співчуття рідним, друзям, близьким та побратимам патріота своєї Батьківщини. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі. Світла пам’ять Воїну та усім Героям, які віддали своє життя, захищаючи рідну землю від російського агресора. 

Ніколи не забудемо! 

Ніколи не пробачимо!

 

Інформація про зустріч та поховання Героя буде повідомлена додатково.