Логотип

Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

14.05.2024 13:56

Запрошення на реабілітаційну евакуацію з України до Польщі

6643450e17643__д.jpg

Організація «Sul Lago» спільно з ГО Інституту Громадської Дипломатії  запрошує на реабілітаційну евакуацію з України до Польщі дітей з батьками або ж  дітей шкільного віку від 6 до 16 років та молодь від 16 до 18 років з супроводжуючими з метою поліпшення емоційно-психологічного здоров’я дітей.

Родини з дітьми запрошуються до м. Білосток Подляського воєводства, де проживатимуть у готельному комплексі «Willa Tanonna Chaber», вул. Скальна, 1. Дана реабілітаційна евакуація розглядається як вiдновлення психолоriчноrо здоров’я українських родин з дiтьми, опiкунiв з дiтьми-сиротами, баrатодiтних родин, родин вiйськовослужбовuiв та iнших верств населення. Є можливість прийняти групу у складі 50 осіб на термін від 60 до 120 діб.

Пропонується безкоштовне трьохразове харчування та проживання в чотирьохмісних номерах з санвузлом. З метою повноцінного та якісного навчання діти забезпечуються інтернет ресурсом, зошитами, канцелярським приладдям та для комфортного прослуховування онлайн уроків – навушниками. Надається допомога в оформленні документів для отримання медичної страховки, встановлення тимчасової опіки над дітьми для повноцінного захисту життя та здоров’я українських дітей на території Польщі.

Також пропонується, для проходження відпочинково-психологічної реабілітації, розвиваючі заняття для дітей з можливістю кліматичного оздоровлення(велосипедні прогулянки, екскурсії по мальовничим пам’яткам архітектури м.Білостока тощо). Є можливiстъ забронювати для дiтей безкоштовнi квитки до музеїв, зоопарку.

Для формування списку звертатися до відповідальної особи виконавчого комітету Брацлавської селищної ради Науменко-Гончаренко Аліни Миколаївни 0965619203