Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

25.11.2021 15:57

Захистіть своє життя!  Вакцинуйтеся!

619f9702af85c__vakcinaciya-vzroslykh-01.jpg

Захистіть своє життя!  Вакцинуйтеся!

    Захворюваність на COVID-19   зростає  щодня . Збільшується кількість важких та летальних випадків.Вакцинація допомагає не потрапити  у лікарню. На Вінниччині, зокрема і на Немирівщині, є в достатній кількості усі види вакцин для захисту від коронавірусної  інфекції.

Зверніться в центри вакцинації, які є на території  вашої  громади. Держава зробила все для захисту населення від COVID-19 . Вакцина безкоштовна.

Центри вакцинацій та пункти щеплень максимально наближені до населення.

Будь ласка, захистіть себе, своїх рідних, близьких від цієї страшної хвороби! Наразі у світі проти   COVID-19 не винайдено ніякої альтернативи вакцинації. Всі вакцини, які є в Україні, схвалені ВООЗ. Вони безпечні, перевірені та якісні.

Будь ласка, зробіть крок до захисту свого життя! Вакцинація рятує життя!

Поряд зі зростанням коронавірусної інфекції, підвищилася захворюваність на гострі респіраторні вірусні інфекції. Згадайте, що зараз активно проводиться вакцинація проти грипу та ГРВІ. Крім того, рутинна вакцинація – це також запорука здоров´я  та захисту від інших серйозних хвороб.

Коли Ви, шановні дорослі, останній раз робили щеплення проти дифтерії та правця? Цю вакцинацію необхідно проводити кожні 10 років. Згадайте, будь ласка, що Ваші діти, можливо, якесь щеплення пропустили згідно календаря.

На сьогоднішній день це легко надолужити: в усіх закладах охорони здоров´я  у достатній кількості є вакцини проти 10 інфекційних хвороб, що забезпечуються безкоштовно у нашій державі.

Зверніться, провакцинуйтеся,  і будьте здорові!