Логотип

Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

14.09.2024 08:49

Щиро вітаємо з Днем фізичної культури і спорту України!

9353b99f-a777-4032-9d3a-15fe40b0bd0b.jpg

Шановні спортсмени, тренери, всі фахівці галузі фізичної культури і спорту Брацлавської територіальної громади, прихильники фізкультурно-спортивного руху та здорового способу життя!

Щиро вітаємо вас з Днем фізичної культури і спорту України!

Брацлавська громада багата спортивними талантами. Наші представники різних видів спорту відомі за межами району, області та країни, вони зберігають і примножують славні традиції спорту, зміцнюють авторитет нашого краю.

Дякуємо за ваші здобутки, за те, що для усіх мешканців громади – насамперед дітей та юнацтва – ви є прикладом твердого характеру, наполегливості, справжньої спортивної взаємопідтримки, вміння досягати своєї мети.

Спорт уособлює в собі силу, молодість, велич духу і мужність, а здорові духом і тілом люди складають опору суспільству, адже спорт не тільки дає здоров'я, а й загартовує характер і волю.

Бажаємо усім фахівцям галузі, тренерам, спортсменам та їхнім родинам добробуту, щастя, злагоди, гарного настрою, наполегливості, наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів та перемог. Нехай Ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту.

З повагою

селищний голова Микола Кобринчук, виконавчий комітет та депутатський корпус Брацлавської селищної ради.