Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

19.01.2022 15:19

Хтось говорить голосом, словами, хтось – жестами. Хтось ходить, бігає, танцює ніжками, хтось – на кріслі колісному.

61e810c79dd4e__4_32.jpg

 Якщо дитина запитає, чому її однокласник має біля вуха дивний апарат із дротиками, як-от у шпигунських історіях чи фільмах про супергероїв. Як пояснити, що це – нормально, і цей пристрій – слуховий апарат, який просто допомагає хлопчикові краще чути?

Правильні відповіді на прості і водночас складні дитячі запитання дає книга «Світ без меж», яку вже отримали 20 тисяч українських шкіл. Видання стане для малечі провідником у світ різноманіття, де кожна людина – особистість, гідна поваги, а не носій діагнозу.

 Книга спрямована на навчання у супроводі вчителя дітей молодшої школи. Розмови у такому віці про нашу несхожість, прийняття і рівність закладають фундамент великих суспільних трансформацій. Бо нове покоління просуватиме ті цінності, які отримало в дитинстві.

PS. Рекомендуємо читати книгу кожному, незалежно від віку – молодшого шкільного чи дорослого із багатим досвідом. Ви будете здивовані її легкістю. А ще після її прочитання ніби хочеться обійняти весь світ, бо ж він такий красивий у своєму різноманітті  Переходьте за посиланням та завантажуйте свій примірник: https://bit.ly/3A7BXWs.

 Авторка книги – Anastasiia Stepula, ілюстрації створила Pokladova Katia. Видання реалізовано за підтримки Міністерство культури та інформаційної політики України, Український інститут книги та в межах ініціативи Олена Зеленська «Без бар’єрів». Книга вийшла друком у видавництві Osnovy Publishing. Експертну та аналітичну підтримку надавала Безбар'єрність.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

#ТульчинськаРДА

61e810c4e3e0b.jpg 61e810c4ed1a5.jpg 61e810c581f38.jpg