Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

24.08.2020 05:17

Вітаємо з Днем Незалежності України!

5f42b2ced361a090159043.jpg

Сьогодні наша країна відзначає 29 річницю Незалежності. Це свято, яке торкається глибин душі кожного з нас, тому що символізує силу, єдність та незламність українського народу. Це непростий, але сповнений злетів та перемог, шлях, який ми пройшли разом. Із кожним роком дата - 24 серпня, набуває нових сенсів та змістів, змінюється наш світогляд, незмінною залишається мета - щасливе життя у своїй країні. 

Вірте і живіть сьогодні! Ми маємо унікальну можливість досягти того, що хочемо, тут і зараз, без очікувань нагоди та пам'ятної дати. Наша країна дала нам усе, аби ми віддячили їй своєю повагою та свідомістю. У цей день пригадайте те, за що любите Україну, те, що сповнює Ваше серце гордістю і теплом. Тримайте це відчуття у собі, несіть через усі перешкоди, бережіть цю незламну силу.

У цей день щиро бажаю Україні відданості та вдячності її дітей, нам, українцям, щирості та мудрості у всіх помислах. Нехай доля буде щедрою на гаразди, а Ваша душа - на добрі справи та побажання. Щоб відчуття свободи наповнювало кожного з нас, аби атмосфера свята Незалежності була щодня. Давайте пам'ятати, що це, перш за все, воля до особистої відповідальності. Усе починається з нас! Бажаю, аби усе найкраще - любов, світло та добро зароджувалося та переповнювало наші серця. З Днем Народження, Україно! Із Днем Незалежності, шановні співвітчизники!

З найщирішими побажаннями, Віталій Мазур