Логотип

Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

27.09.2020 05:00

Із Днем машинобудівника 2020!

5f6f92754fbf1325788755.jpg

Щорічно у четверту неділю вересня в Україні відзначають День машинобудівника. Це професійне свято працівників машинобудування і приладобудування України.

Машинобудівна галузь відіграє надважливу роль у розвиткові та функціонуванні економіки держави. У цій сфері задіяно понад 2800 промислових підприємств і понад 230 організацій, що виконують різноманітні наукові, науково-технічні та дослідницькі роботи.  Це металообробка та важке машинобудування, суднобудування і судноремонт, тракторобудування й автомобілебудування, верстатобудування і приладобудування, авіабудування і авіаремонт, а також залізнична галузь, електротехнічна, сільськогосподарська і звичайно ж ракетобудування та підприємства оборонного комплексу. 

Шановні машинобудівники, своїм професіоналізмом та працею ви закріплюєте чіткі позиції України на світовому ринкові та закладаєте міцний фундамент економічного зростання нашої країни. У цей день дозвольте побажати Вам добробуту, стрімкого вдосконалення, впевнених перемог, блискучих ідей та невичерпної сили. Нехай Ваші зусилля та надважлива робота залишаються гарантом стабільного сьогодення та процвітаючого майбутнього нашої країни. Міцного здоров'я Вам та Вашим родинам, успіхів у всіх сферах життя.

З найщирішими побажаннями, Віталій Мазур