Логотип

Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

05.10.2020 18:34

Шукаємо активну молодь!Відкрито набір до Молодіжної Ради Брацлавської ОТГ!

5f8f36f4eb55a833939947.png

Якщо тобі від  14 до 35 років, запрошуємо взяти участь в установчих зборах та стати членом Молодіжної Ради при Брацлавській селищній раді. Документи можна подати до 21.10.2020 відповідальній особі - Торунді Тетяні. (0968695400)

З метою проведення якісної молодіжної політики та врахування думки молоді щодо соціально-політичних та інформаційно-культурних питань на території Брацлавської ОТГ 22 вересня відбулося перше засідання ініціативної групи з підготовки проведення установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Брацлавській селищній раді. 

 Під час засідання члени групи ознайомилися з Положенням про Молодіжну раду при Брацлавській селищній раді та про склад ініціативної групу з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради.  Було обрано відповідальну особу – Торунду Тетяну Василівну. 

   Заяви кандидати зможуть подавати відповідальній особі до 21.10.2020 року.  Також  визначена дата і місце проведення установчих зборів  – 20 листопада 2020 року в приміщені Брацлавської публічної бібліотеки (смт Брацлав, вул. Шкільна, 4) 

До складу молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, які є: 

- представниками громадських об’єднань та/або відокремлених підрозділів громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій, що провадять діяльність у сфері молодіжної політики, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території Брацлавської  ОТГ (за згодою); 

- представниками закладів освіти, кандидатури яких подаються самоврядуванням кожного навчального закладу (за згодою); 

- жителями відповідної адміністративно-територіальної одиниці, які делегуються до складу молодіжної ради в порядку, визначеному положенням про молодіжну раду (за згодою). 

-  самовисуванцями, кандидатури яких погоджуються ініціативною групою.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства. 

До заяви додаються: 

прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу молодіжної ради; 

біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації; 

інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого таким інститутом представника на обробку його персональних даних.