Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

06.04.2021 06:51

Увага!!! Зміни у графіку вивозу побутових відходів

606c17fdaaa5b916545489.jpg

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні абоненти, які заключили з договора на вивіз відходів, Брацлавський ККП, повідомляє про зміни у графіку вивозу. В звязку з тим, що дні вивозу  (10,11 квітня припадають на вихідні). Відходи будуть вивозитись за наступним графіком:


12.04.2021 року (Понеділок) сміття забиратимуть в тих абонентів в кого за графіком припадає на 10 число:

Соборна(Леніна) №1-79, Шевченка, Шкільна(Комінтерна), Гагаріна, Першотравнева, Костецького(Воровського), Привітна(Піонерська), Затишна(Жовтнева), Некрасова, П.Орлика(Тельмана), пров.Подільський(1пров. Тельмана), І. Франка, О. Довженка(З.Космодемянської), І.Богуна, Б.Хмельницького.


12.04.2021 року (Понеділок) сміття забиратимуть в тих абонентів в кого за графіком припадає на 11 число

Незалежності(Енгельса), Базарна(Щорса), М.Кривоноса(Блюхера),Набережна(Горького), Пушкіна, Суворова, Пирогова, Надбужжя, Наливайка, Соборна(Леніна№81), Ватутіна, М.Вовчка, Грушевського, Заводська, Карбишева, Матросова, Польова, Попова, Руданського, Терешкової.



13.04.2021 року (Вівторок) сміття забиратимуть в тих абонентів в кого за графіком припадає на 12 число

Свято-Миколаївська(К.Маркса), Турчановича(Пролетарська), Коцюбинського, Зелена, Вільний Вал, Гоголя, Леонтовича, Павликівська(Добролюбова), Ковпака, Комарова, Дружби(Дзержинського), Маяковського, Миру(Комсомольська), отця Міни(Медведєва), Покрова(Чернишевського), Перемоги, Слобідська(Затонського), Келдиша, Кармелюка, Стуса(Островського), Свободи(Якіра), Кошового, Нечая, Молодіжна(Котовського), Сонячна.


Відходи забиратимуться лише в абонентів з підписаними договорами. Для укладання договору звертайтесь в Брацлавський ККП. Вартість вивозу становить 12,50 грн. на місяць з однієї людини.

Зробимо Брацлав чистим!!!