Брацлавська територіальна громада

Вінницька область, Тульчинський район

23.07.2021 16:01

До відома жителів с. Новоселівка Брацлавської територіальної громади

default-for-import.jpg

Відповідно до пункту 4) частини першої ст. 17 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» виконавчий комітет Брацлавської селищної ради повідомляє, що рішення Брацлавської селищної ради від 12 липня 2021 року № 570 надано дозвіл на розроблення містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану та розроблення плану зонування території села Новоселівка Брацлавської селищної ради».

Пропозиції можуть надаватися фізичними або юридичними особами, їх об’єднаннями, організаціями або групами, зареєстрованими на території, на яку поширюється дія генерального плану території села Новоселівка до 26 серпня 2021 року заступнику Брацлавського голови з питань діяльності виконавчих органів Марчук Андрію Олександровичу у письмовому та електронному виді на адресу: смт Брацлав, вул. Незалежності, 30 та на e-mail: brarada@ukr.net, відповідно. 

Під реєстрацією мається на увазі реєстрація місця проживання фізичної особи, місцезнаходження юридичної особи, реєстрація нерухомого майна фізичною чи юридичною особою.

Анонімні пропозиції і зауваження, та пропозиції подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

 Виконавчий комітет Брацлавської селищної ради.